Body FX

Najnovija procedura neinvazivnog oblikovanja tela i uklanjanja celulita, sa dugotrajnim rezultatima.
Primenom ovog revolucionarnog aparata postiže se efekat ne-hirurške liposukcije.

Kako funkcioniše?

Energija radio-frekventnih talasa deluje na kožu i masne ćelije izazivajući topljenje masnih ćelija i skupljanje kože. Vakum i kontrolisani energetski implusi usaglašeno deluju kako bi obezbedili lepe rezultate u oblikovanju tela. Bipolarna radiofrekventna struja dubinski zagreva tkivo čime se pospešuje prirodna razmena materija masnih ćelija. Dolazi do stvaranja novog kolagena, jačanja vezivnog tkiva i uništavanja velikih masnih ćelija. Pritisak na manje masne ćelije se smanjuje, a vakum pospešuje pročišćenje u tretiranim zonama i ubrzava ćelijski metabolizam, smanjuje u obimu, oblikuje telo i zateže tkivo, sve u jednom tretmanu.

Cilj:

Body FX aparatom može da se tretira opuštena koža, celulit i lokalizovane masne naslage na stomaku, bokovima i drugim delovima u cilju oblikovanja tela.
Ova tehnologija je zaista jedinstvena jer rezultat nije samo redukcija masti već i zdrav tonus kože.

Da li je tretman bolan?

Tretman je potpuno komforan i bezbolan i nije potreban anestetik. Može se osetiti blago i prijatno zagrevanje kože i njeno nežno pulsiranje kao posledica delovanja vakuma i radio-frekventnih talasa pri otklanjanju neželjenih masnih naslaga.

Nakon tretmana:

Procedura traje oko 60 minuta, a nakon tretmana klijenti mogu primetiti blago crvenilo i toplotu tretirane regije, što nestaje nakon nekoliko sati tako da ni u kom slučaju ne utiče na obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Koliko tretmana je potrebno?

Najbolji rezultati se postižu kada se uradi serija od 6-8 tretmana u razmaku od nedelju dana. U cilju održavanja postignutih rezultata preporučuje se uraditi jedan tretman Body FX-om na 3-6 meseci.
Postepena poboljšanja mogu se videti već nakon prvih nekoliko tretmana – a ono što se primeti posle prvog tretman je glatka i nežna površina kože.